puss

Mitt stjärntecken är stenbock..

Stenbocken är en av de mest stabila och allvarliga karaktärerna i zodiaken. Du är ofta självsäker, beslutsam och lugn, och arbetsvillig, känslokall, slug, praktisk, ansvarsfull, framhärdande och försiktig, men ofta också blyg och reserverad. Du är rationell, logisk, skarpsint och skärpt, du har bra koncentration och du är djupsinnig och funderar noga innan du fattar ett beslut. Men överraskande nog är du ofta också intresserad av det övernaturliga.

YRKEN
Du är intresserad av musik och passar också bra för yrken som rör pengar och matematik, till exempel som ekonom, finansiär, bankir, spekulant, kontraktör, direktör eller mäklare. Du kan också vara en umärkt byråkrat, lärare, rektor, eller en skicklig politiker. Annars kan du vara forskare, ingenjör, lantbrukare, byggnadsarbetare, eller så kan du ibland, tack vare din kvicktänkthet, lyckas utmärkt i underhållningsbranschen.


Du passar bäst ihop med
Oxen - Du och Oxen har mycket gemensamt. Ni är båda ansvarstagande och praktiska. Ni har lätt för att förstå varandra, och passar känslomäsigt mycket bra ihop. Den lugna Oxen är precis vad du med din kyliga och avståndstagande natur behöver för att öppna dig. Det är dock viktigt att ni båda tämligen tungsinta personligheter ser till att försöka ha lite kul också då och då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0